Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla ekmek kesmek

Rüyada bıçakla ekmek kesmek

Rüyada bıçakla ekmek kesmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, böylece kendine güveneceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla ekmek kesmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Rüyada ekmeği bıçakla kesmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet eder.

Rüyada bıçakla ekmek kesmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla hamur kesmek onlar için çabalayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla birinin elini kesmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla kendini kesmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla soğan kesmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, cebinin para göreceğine delalettir.

Rüyada bıçakla tırnak kesmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla bir şeyler kesmek darlığa düşeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments