Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla et kesmek

Rüyada bıçakla et kesmek

Rüyada bıçakla et kesmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, tüm parasını kaybedeceğine, dinamik olacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bıçakla et kesmek gördüyseniz:

  • Planlarınızdan hiç kimseye bahsetmeyin, çok yakında konu hakkındaki duygularınız değişebilir.

Rüyada bıçakla et kesmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına tabir olunur.

Rüyada saçı bıçakla kesmek bir türlü kendine gelemeyeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine inanılır.

Rüyada bıçakla insan kesmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulur.

Rüyada bıçakla parmakları kesmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada kendini bıçakla kesmek iş yeri sahibi olacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla birşey kesmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, üzüleceğine, ağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla odun kesmek bol para kazanacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla domates kesmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments