Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini beklemek

Rüyada eşini beklemek

Rüyada eşini beklemek çok büyük zorluklar atlatacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini beklemek gördüyseniz:

  • Kültürel etkinliklere katılmanız mümkün.

Rüyada eşini beklemek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş beklemek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta beklemek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada misafir beklemek rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hatalarını fark edeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına rivayet eder.

Rüyada sıra beklemek işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada damatı beklemek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalet eder.

Rüyada köprüde beklemek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işarettir.

Rüyada namaz vaktini beklemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments