Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıra beklemek

Rüyada sıra beklemek

Rüyada sıra beklemek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada sıra beklemek gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada otobüs sırası beklemek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek sırası beklemek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ölüm sırası beklemek zor durumların tatlıya bağlanacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına delalettir.

Rüyada berberde sıra beklemek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest almak için sıra beklemek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada hastanede sıra beklemek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bankada sıra beklemek üzüntülerin sona ereceğine, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulur.

Rüyada sıra beklemek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments