Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta beklemek

Rüyada ayakta beklemek

Rüyada ayakta beklemek etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sağlığının da bozulacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada ayakta beklemek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Rüyada ayakta beklemek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada ayakta kaymak işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan iğne vurulduğunu görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına işarettir.

Rüyada ayakta dövme görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada ayakta yara görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaktan bıçaklanmak beklentilerine ulaşacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada ayakta kına görmek sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hafif ve iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada ayakta kurt görmek günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments