Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damatı beklemek

Rüyada damatı beklemek

Rüyada damatı beklemek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada damatı beklemek gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren veya tahmin edilmesi güç hareketleri olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada damatı beklemek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada damadı beklemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, refah düzeyinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini damat görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada damadının öldüğünü görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok gelin ve damat görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada başkasını damatlıkla görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine delalettir.

Rüyada beyaz damatlık görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada damatla kavga etmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments