Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş beklemek

Rüyada iş beklemek

Rüyada iş beklemek büyük paralara sahip olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, edilen duaların kabul edileceğine, huzur içinde yatacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına delalettir.

Rüyada iş beklemek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Rüyada iş beklemek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına yorulur.

Rüyada bir iş için beklemek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulur.

Rüyada otobüs beklemek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada ölüm saatini beklemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada istasyonda tren beklemek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada yemek beklemek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada namaz vakti beklemek eline büyük fırsatlar geçeceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments