Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada misafir beklemek

Rüyada misafir beklemek

Rüyada misafir beklemek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, garanti olacak makama oturacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafir beklemek gördüyseniz:

  • Beklediğiniz bir haberin size bir türlü ulaşamaması ya da neşenizi kaçırabilecek haberler almanız da olasıdır.

Rüyada misafir beklemek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı beklemek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada tren istasyonunda beklemek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oturup beklemek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüs beklemek çok kötü günler göreceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmeyi beklemek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tramvay beklemek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işarettir.

Rüyada hastanede sıra beklemek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments