Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka kızla görmek

Rüyada eşini başka kızla görmek

Rüyada eşini başka kızla görmek çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka kızla gördüyseniz:

  • Bazı konularda size baskı uygulamaya veya size kendi isteklerini yaptırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada eşini başka kızla görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, onlardan fayda göreceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kızla görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments