Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, üzüntülerin biteceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin uzaklaşması, bir yerlere gitmesi ya da sizinle ters düşüncelere girerek yollarınızı ayrması olasıdır.

Rüyada erkek arkadaşını başka bir kızla görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını başka kızla görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hoşlandığın erkeği başka kızla görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments