Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başka kızla görmek

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğini başka kızla gördüyseniz:

  • Akşama doğru rahatlayacaksınız.

Rüyada sevdiğini başka kızla görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeği başka kızla görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek güçten ve takatten düşeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeği başka kızla görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı başka erkekle görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka bir kızla görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek helal kazanca sahip olunacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments