Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka biriyle öpüşürken görmek

Rüyada eşini başka biriyle öpüşürken görmek

Rüyada eşini başka biriyle öpüşürken görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle öpüşürken gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yıpranmamak veya kendinizi korumak için, önemli bir ilişkinizde yeniden yapılandırma süreci ihtiyacı doğabilir.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinizin başka biriyle evlendiğini görmek birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka bir bayanla görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, yeni bir ilişkiye başlayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin başka kadınla görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Rüyada başka eş görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini başkalarıyla görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments