Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka bir bayanla görmek

Rüyada eşini başka bir bayanla görmek

Rüyada eşini başka bir bayanla görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına alamet eder.

Rüyada eşini başka bir bayanla gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Rüyada eşini başka bir bayanla görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini başka bayanla görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka eş görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya alamet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, aradaki buzları eriteceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Rüyada eşinin başka biriyle evlendiğini görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin yanında başka bir kadın görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments