Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini başka biriyle görmek

Rüyada eşini başka biriyle görmek

Rüyada eşini başka biriyle görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, kazanç ve kar getireceğine, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada eşini başka biriyle gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle veya meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada eşinin başka biriyle öpüştüğünü görmek hem hayatının kurtulacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek işlerin yolundan çıkacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşini bir başka kadınla görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin başka birinden çocuğu olduğunu görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, malının da hiç olacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Rüyada eşini başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına delalettir.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evleneceğini görmek bir düşmanın kötü haberini almaya, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinizi başka erkekle görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments