Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin başka biriyle öpüştüğünü görmek

Rüyada eşinin başka biriyle öpüştüğünü görmek

Rüyada eşinin başka biriyle öpüştüğünü görmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, istediği yola çıkacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, başarılarının düşeceğine yorulur.

Rüyada eşinin başka biriyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada eşinin başka bir kadınla ilişkiye girdiğini görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada eşini başka kadınla evlendiğini görmek hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalettir.

Rüyada eşinizi başka kadınla görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski eşini başka biriyle görmek malının da eksilmeyeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada eşinin başka kadından çocuğu olduğunu görmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, maddi olarak zayıflayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşi başka kadınla görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments