Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinizi başka erkekle görmek

Rüyada eşinizi başka erkekle görmek

Rüyada eşinizi başka erkekle görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinizi başka erkekle gördüyseniz:

  • Alçak gönüllülüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada eşinin başka erkekle görmek dertlerin aşılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yeni bir iş bulacağına inanılır.

Rüyada eşini başka erkeklerle görmek kaybettiği şeyi bulmasına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka bir erkekle görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine delalettir.

Rüyada eşini başka erkekle görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, problemlerinin biteceğine, kar elde edileceğine yorulur.

Rüyada eşinizi başka erkekle görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, kendisine ev alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini başka kızla görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, anne baba duasının alınacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka biriyle görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, evlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments