Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızı askere göndermek

Rüyada kızı askere göndermek

Rüyada kızı askere göndermek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, mallarının artacağına, hatalı yollara sapılacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızı askere göndermek gördüyseniz:

  • Geleneksel bir girişiminizin veya bazı muhafazakar hareketlerinizin olumlu yansımaları olabilir.

Rüyada kızını askere göndermek tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı askere göndermek yeni insanlarla tanışacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı askere göndermek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek malını ve parasını kaybedeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kocayı askere göndermek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanı askere göndermek işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini askere göndermek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada nişanlıyı askere göndermek maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments