Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini alnından öpmek

Rüyada eşini alnından öpmek

Rüyada eşini alnından öpmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini alnından öpmek gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Rüyada eşini alnından öpmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, huzurlu, mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kadını alnından öpmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına delalet eder.

Rüyada bir kadını alnından öpmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, para yatıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, mutluluğun kapıyı çalacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, çevrenizden takdir görmeye tabir olunur.

Rüyada bir kızı alnından öpmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ölüyü alnından öpmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kazancın devamlı olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin alnından öpmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments