Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin alnından öpmek

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla net konuşma, bilgileri hiçbir sansür olmaksızın aktarma eğilimimiz, fikir ayrılıkları, inanç farklılıkları ya da ideolojilerle ilgili tartışmaların içerisine girme olasılığımız artabilir.

Rüyada sevdiğinin alnından öpmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, hakkını alacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini alnından öpmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi alnından öpmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, itibarının ve makamının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızı alnından öpmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin alnından öpmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, kendini bunu başaracağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada alnını öpmek en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına alamet eder.

Rüyada erkeği alnından öpmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada birini alnından öpmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments