Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini aldatan kadın görmek

Rüyada eşini aldatan kadın görmek

Rüyada eşini aldatan kadın görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına alamet eder.

Rüyada eşini aldatan kadın gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kadının eşini aldattığını görmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek çok zor bir duruma düşeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, insanları kandıracağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada eşini aldattığını görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin altın aldığını görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments