Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin hediye aldığını görmek

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin hediye aldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya ilişkilerinizi güçlendirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada saat hediye aldığını görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının hediye aldığını görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hediye araba aldığını görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak bebek hediye aldığını görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, gün günden daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada başbakandan hediye aldığını görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı hediye aldığını görmek bolluk içinde yaşayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulur.

Rüyada tesbih hediye aldığını görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments