Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının eşini aldattığını görmek

Rüyada kadının eşini aldattığını görmek

Rüyada kadının eşini aldattığını görmek isyan edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Rüyada kadının eşini aldattığını gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız sözler vermemeye dikkat edin.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada kadının eşini aldattığını görmek ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek zengin olunacak bir işe girileceğine, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli eşinin aldattığını görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin sizi aldattığını görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, ruhunun dinleneceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının eşini aldattığını görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini aldatan birini görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, saygının ve iletişimin bozulacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments