Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek

Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek

Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işarettir.

Rüyada eşinin aldattığı kadını gördüyseniz:

  • Sizi, yanlış gerekçelerle bazı konularda adım atmaya zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek işlerindeki karın artacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine alamet eder.

Rüyada eşinin aldattığı kadını görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının eşini aldattığını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada eşi tarafından aldatıldığını görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına tabir olunur.

Rüyada eşin tarafından aldatılmak büyük sorunların yaşanacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine alamet eder.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada eşinin karısını aldattığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, karasızlık yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments