Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek

Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek

Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, ticarete atılacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, kazancınızın artacağına, ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine yorulur.

Rüyada eşinin kıyafet aldığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya haberler maddi anlamda bir planlama veya bütçe yapılmasını gerektireceği için yolun sonunda sizin için daha faydalı sonuçlar yaratmış olarak dahi değerlendirilebilir.

Rüyada eşinin kıyafet aldığını görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına işarettir.

Rüyada kıyafet aldığını görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni kıyafet aldığını görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulur.

Rüyada yeni kıyafetler aldığını görmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, yeni bir işe gireceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek kıyafeti aldığını görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada birinin kıyafet aldığını görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada kıyafet satın aldığını görmek rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada başkasının kıyafet aldığını görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Elif ÇAKIR

Rüyamda eşim bana 2 parça yeni kıyafet ve bilezik almış birisi şal siyah tülden üzerinde altın işlemesi var birisi tül bir pantolon yine kemer kısmında altın var ve diğeri bilezik siyah üzerine altın işlemeli eşime diyorum bu pantolon mu vizon rengi pantolon mu diyorum çevirip duruyorum bakıyorum ki tül vizon rengi pantolonmuş yorumunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar