Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini aldattığını görmek

Rüyada eşini aldattığını görmek

Rüyada eşini aldattığını görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada eşini aldattığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada eşin aldatılmak sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalettir.

Rüyada eş tarafından aldatıldığını görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin aldattığını düşünmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Rüyada eşinin aldatilmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Rüyada eşin tarafından aldatılmak makamının sürekli yükseleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin onu aldattığını görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, az çalışarak çok gezeceğine delalettir.

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işarettir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments