Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini adetli görmek

Rüyada eşini adetli görmek

Rüyada eşini adetli görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet eder.

Rüyada eşini adetli gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş bıkmaya başladığınız bazı konular aniden sizin lehinize bir gelişme gösterebilir.

Rüyada eşinin adet olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini adetli görmek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına yorulur.

Rüyada ilişkiye girerken adet olmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine alamet eder.

Rüyada adetli kuran okumak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sevinç gözyaşları dökmeye delalettir.

Rüyada iki adet yılan görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, çok iyi şeylere, garanti olacak makama oturacağına alamet eder.

Rüyada adet olmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet bezi görmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, hatalarından erken döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilk kez adet olmak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, kafasının rahatlayacağına, umutlarının tazeleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments