Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet olmak

Rüyada adet olmak

Rüyada adet olmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada adet olmak gördüyseniz:

  • Belli direktiflerden irite olmamalısınız.

Rüyada adet halini görmek başarı için fırsatların artacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah adet kanı görmek mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada hamile iken adet görmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına delalet etmektedir.

Rüyada iki adet ay görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada adet kanaması geçirmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet sancısı görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, hasretlerin biteceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki adet yüzük görmek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına delalettir.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments