Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet bezi görmek

Rüyada adet bezi görmek

Rüyada adet bezi görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada adet bezi gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler yüzünüzü güldürebilir.

Rüyada adet bezi değiştirmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Rüyada adetli bez görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına delalet eder.

Rüyada adet bezi görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet bezleri görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine inanılır.

Rüyada adet bezi yıkamak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada adetli bezi görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına işarettir.

Rüyada adet bezini yıkamak patlama noktasına geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz adet bezi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, elinin darlıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments