Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine taş atmak

Rüyada eşine taş atmak

Rüyada eşine taş atmak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşine taş atmak gördüyseniz:

  • Yanlış kararlar almanız veya bazı olayları yanlış değerlendirmeniz durumunda pişman olabilirsiniz veya büyük hatalar yapabilirsiniz.

Rüyada eşine taş atmak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kariyer edineceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada kafasına taş atmak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada suya taş atmak hayallerinin söneceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada kadına taş atmak rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işaret eder.

Rüyada birilerine taş atmak işlerin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeklere taş atmak sarsılacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine alamet eder.

Rüyada kavga ederken taş atmak net bir bakış açısı kazanacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada tavuğa taş atmak sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments