Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına taş atmak

Rüyada kadına taş atmak

Rüyada kadına taş atmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadına taş atmak gördüyseniz:

  • Erken saatlerde sizi sinirlendirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kadına taş atmak bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada otobüse taş atmak kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalet eder.

Rüyada birisine taş atmak daha güzelleşeceğine, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada kuyuya taş atmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine işarettir.

Rüyada tavuğa taş atmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada ata taş atmak gerekirse özür dileneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret eder.

Rüyada düşmanına taş atmak aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada taş atmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, muradının gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments