Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerine taş atmak

Rüyada birilerine taş atmak

Rüyada birilerine taş atmak hasret çekenlerin birleşeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına alamet eder.

Rüyada birilerine taş atmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmeyi her şeyin önünde tutmalısınız.

Rüyada birilerine taş atmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, dış ticarete atılacağına işaret eder.

Rüyada taşınan birilerini görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birileri tarafından taşlanmak çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına yorulur.

Rüyada tavuğa taş atmak ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada babaya taş atmak sağlığından ve ağız tadından olacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine yorulur.

Rüyada hayvana taş atmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük atmak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş atmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments