Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafasına taş atmak

Rüyada kafasına taş atmak

Rüyada kafasına taş atmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına yorulur.

Rüyada kafasına taş atmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada kafasına taş atmak uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada kafaya taş atmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına taş atmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafa atmak para sıkıntısı çekeceğine, hayırlı kararlar alacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafasına bir şey atmak yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada birine kafa atmak kazancını katbekat arttıracağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işarettir.

Rüyada birisine kafa atmak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulur.

Rüyada kafaya dikiş atmak işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments