Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeklere taş atmak

Rüyada köpeklere taş atmak

Rüyada köpeklere taş atmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, ömrünün de uzun olacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada köpeklere taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Rüyada köpek taş atmak mal ve mülk sahibi olunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada köpeklere taş atmak büyük borçlar alınacağına, bereket ve zenginlik olacağına, çözümlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğe taş atmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, maddi sorunlarının artacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Rüyada cama taş atmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işaret eder.

Rüyada dereye taş atmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntılarına ortak olacağına inanılır.

Rüyada kardeşe taş atmak sıhhat kazanacağına, onların güvenini sarsacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya taş atmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayıya taş atmak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments