Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine seslenmek

Rüyada eşine seslenmek

Rüyada eşine seslenmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, büyüleyeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, uzun sohbetler edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşine seslenmek gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Rüyada eşine seslenmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işaret eder.

Rüyada annesine seslenmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuya seslenmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, neşesini kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne diye seslenmek iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına rivayet eder.

Rüyada birine başka isimle seslenmek kendisini keşfedeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılarını atacağına rivayet eder.

Rüyada seslendiğini görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalettir.

Rüyada ölünün seslendiğini duymak ekmeğinin kesilmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine ismiyle seslenmek iyi habere, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments