Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine başka isimle seslenmek

Rüyada birine başka isimle seslenmek

Rüyada birine başka isimle seslenmek hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, üzüntülerin sona ereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine başka isimle seslenmek gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Rüyada birine başka isimle seslenmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada isim seslenmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, iç sıkıntısına delalet etmektedir.

Rüyada isimle seslenmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaya seslenmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada topluluğa seslenmek işlerin büyük kazanç getireceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babama seslenmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ismiyle seslenmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seslendiğini duymak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments