Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne diye seslenmek

Rüyada anne diye seslenmek

Rüyada anne diye seslenmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne diye seslenmek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada anne diye seslenmek düzenli bir işe girileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalet eder.

Rüyada baba diye seslenmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Rüyada anne diye ağlamak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına inanılır.

Rüyada anne diye çağrılmak yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada baba diye bağırmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada seni seviyorum diyen birini görmek haram mal yiyip içeceğine, doğru karar veremeyeceğine, kapanan kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada biri öldü diye ağlamak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments