Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesine seslenmek

Rüyada annesine seslenmek

Rüyada annesine seslenmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine yorulur.

Rüyada annesine seslenmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız konforu arttırıcı değişiklikler kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesine seslenmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş anneye seslenmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne diye seslenmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada anneye seslenmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baba diye seslenmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, işlerin eski haline döneceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşına seslenmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seslendiğini duymak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments