Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya seslenmek

Rüyada komşuya seslenmek

Rüyada komşuya seslenmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuya seslenmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere getireceğiniz eleştiri, şikayet veya yorumlar aynı hızla karşılık görebilir.

Rüyada komşuya seslenmek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada isimle seslenmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin size seslendiğini görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına alamet eder.

Rüyada annesine seslenmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisine ismiyle seslenmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşine seslenmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına alamet eder.

Rüyada anne diye seslenmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments