Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine dargın olmak

Rüyada eşine dargın olmak

Rüyada eşine dargın olmak maddi ve manevi olarak destek olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşine dargın olmak gördüyseniz:

  • Hangisinde kendinizi gösterebilecekseniz o yöne ilerlemelisiniz.

Rüyada eşiyle dargın olduğunu görmek çok büyük sıkıntıya düşeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada eşine dargın olmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dargın eşi görmek işinde de hep başarılı olacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşini dargın görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşiyle dargın olmak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı dargın görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, yaşamının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments