Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşiyle dargın olduğunu görmek

Rüyada eşiyle dargın olduğunu görmek

Rüyada eşiyle dargın olduğunu görmek makam edineceğine, itibar kazanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada eşiyle dargın olduğunu gördüyseniz:

  • İş ya da özel hayatınızla ilgili fırsatların dışında, akşam saatlerine doğru, sizi kararsızlığa sürükleyebilecek bir teklif almanız olasıdır.

Rüyada eşini dargın görmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşine dargın olmak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet eder.

Rüyada eşiyle dargın olduğunu görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dargın eşi görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, ekmeğinin verimli olacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına yorulur.

Rüyada eşiyle dargın olmak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, zor günlerin geride kalacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine delalettir.

Rüyada dargın akraba görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, sevdikleri ile kavuşacağına inanılır.

Rüyada dargınları barıştırmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada dargın olduğun birinin evine gitmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments