Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, insanlara iş öğreteceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, her zaman haklının yanında olacağına, sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına delalettir.

Rüyada dargın olduğu biriyle konuşmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşı dargın görmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, zenginliğe, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek kişinin her türlü zenginliğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada dargın arkadaşla barışmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada dargın arkadaşını görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada babayı dargın görmek zenginliğe kavuşacağına, en pahalı evlerde oturacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments