Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini dargın görmek

Rüyada eşini dargın görmek

Rüyada eşini dargın görmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada eşini dargın gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Rüyada dargın eşi görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle dargın olmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, umutların yıkılacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada eşiyle dargın olduğunu görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada eşini dargın görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada eşine dargın olmak sürekli yerinde sayacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada birini dargın görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, evlatlarının hayrını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle dargın olmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kendini yiyip bitireceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments