Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak başarısının azalacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, eline haram para geçeceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok gayret gösterirseniz, o kadar üretken olabilirsiniz.

Rüyada dargın olduğu biriyle konuşmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına alamet eder.

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada biriyle dargın olmak küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına tabir olunur.

Rüyada dargınların barıştığını görmek kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğine dargın olmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada dargın olduğun birine sarılmak yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments