Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşı dargın görmek

Rüyada arkadaşı dargın görmek

Rüyada arkadaşı dargın görmek sevinçli haberler geleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, gelirinin de artmayacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşı dargın gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada dargın olduğun arkadaşınla konuşmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, yaşamına bakacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı dargın görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dargın arkadaşını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının dargın olduğunu görmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dargın arkadaşla barışmak yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, rahatsızlık vereceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babayı dargın görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle dargın olmak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, ün sahibi birisi olunacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments