Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dargın eşi görmek

Rüyada dargın eşi görmek

Rüyada dargın eşi görmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada dargın eşi gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada eşiyle dargın olmak kendisi için isabetli adımlar atacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini dargın görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Rüyada dargın eşi görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada eşiyle dargın olduğunu görmek günü birlik tatillere çıkacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada eşine dargın olmak sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada dargın olduğun sevgiliyi görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine inanılır.

Rüyada dargın olduğu kişiyi görmek her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada dargın olduğun biriyle konuşmak mali krize gireceğine, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, o şekilde bir çözüm bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments