Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine büyü yapıldığını gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Rüyada eşine büyü yapıldığını görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada bana büyü yapıldığını görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret eder.

Rüyada büyü yapılmasını görmek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendinize büyü yapıldığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine inanılır.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet eder.

Rüyada bir başkasına büyü yapıldığını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe büyü yapıldığını görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada birisine büyü yapıldığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments