Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine arkadan yaklaşmak

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, elinin darlık içinde kalacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak gördüyseniz:

  • Yeni başalayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada arkadan yaklaşmak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, karlı ortaklıklara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulutlara yaklaşmak kırgınların barışacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işaret eder.

Rüyada aya yaklaşmak sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments