Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadan yaklaşmak

Rüyada arkadan yaklaşmak

Rüyada arkadan yaklaşmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada arkadan yaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada arkadan yaklaşmak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulur.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak kişinin adeta gençleşeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, suç işleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyamete yaklaşmak dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, tecrübe kazandıracağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine işaret eder.

Rüyada birine yaklaşmak huzurun kaçacağına, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada bulutlara yaklaşmak sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüme yaklaşmak bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe yaklaşmak gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments