Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızlara yaklaşmak

Rüyada yıldızlara yaklaşmak

Rüyada yıldızlara yaklaşmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kişinin fena halde yanılacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda onaylanmayı beklemekten vazgeçip, sizin için en önemli hedefinizi başarmaya odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşe yaklaşmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadan yaklaşmak hayırlı günler yaşayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada zinaya yaklaşmak çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, kadim dostlar edineceğine delalet eder.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğe yaklaşmak işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, yakında işlerinin aksayacağına işaret eder.

Rüyada birine yaklaşmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments