Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadına arkadan yaklaşmak

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, önünü göremez olacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına yorulur.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak gördüyseniz:

  • Acele hareketlere bağlı sakarlıklar dikkat gerektiriyor.

Rüyada kadına arkadan yaklaşmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada eşine arkadan yaklaşmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadan yaklaşmak işlerinin tutacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada birine yaklaşmak tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe yaklaşmak kimseye minnet etmeyeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada güneşe yaklaşmak yaşamına renk geleceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yıldızlara yaklaşmak ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Rüyada gökyüzüne yaklaşmak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kazançların artacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments